Festivalyje „Vilnius Ore“ pasirodys dainininkė Angelou, grupės „Los Secretos de Pablo“, „Golden Parazyth“, „Kamanių šilelis“. Visus juos iki festivalio taip pat bus galima pamatyti laidose „Delfi diena“, kur pirmoji jau apsilankė Angelou.

„Tikra vasara juk neįsivaizduojama be geros muzikos, o kai ji gyvai skamba tokioje aplinkoje kaip Vilniaus Botanikos sodas – tai tampa įvykiu, kurio pamiršti neįmanoma. Nekantraujame, kol galėsime tai patirti kartu su visais festivalio „Vilnius Ore“ svečiais. Tai, kad po koncerto jie dar galės džiaugtis trijų mėnesių „Delfi Plius“ prenumerata, dar labiau praturtins jų vasaros įspūdžius“, – sakė festivalį organizuojančios įmonės „Seven Live“ renginių skyriaus vadovė Justina Meškevičiūtė.

„Džiaugiamės prasidėjusiu bendradarbiavimu su festivaliu „Vilnius Ore“. Esu tikra, kad žmonės, vertinantys kokybišką muziką, nudžiugs ir turėdami galimybę mėgautis kokybišku žiniasklaidos turiniu ir kitokia naršymo patirtimi“, – kalbėjo „Delfi“ prenumeratų verslo vadovė Aistė Julija Butkutė.

„Delfi Plius“ prenumerata – tai raktas į išskirtinį mokamą turinį, kuriame – analitiniai straipsniai, tyrimai, išskirtiniai interviu, vertingi patarimai, įdomios istorijos, „The Economist“ ir „Bloomberg“ naujienos lietuviškai. Čia rasite daugiau nei 10 000 straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių video įrašų archyvą, kiekvieną mėnesį pasipildantį 1000 vnt. naujo turinio, taip pat – išankstines tekstų, tyrimų ir televizijos kanalo „Delfi TV“ laidų premjeras. „Delfi Plius“ prenumeratoriai nemato iššokančių reklamų visoje „Delfi“ aplinkoje (prenumeruoti „Delfi Plius“ galite čia).

„Vilnius Ore“ – kasmetinis muzikos festivalis Vilniuje, Botanijos sode, su rinktinėmis muzikos žvaigždėmis. Pirmą kartą suorganizuotas 2021 m. jis tapo vienu iš didžiausių vasaros renginių sostinėje, į gamtos oazę pačioje Vilniaus širdyje pritraukęs virš 6 tūkst. žiūrovų. Praėjusią vasarą renginys nebuvo rengiamas dėl VU Botanikos sodo rekonstrukcijos darbų, tačiau šiemet ruošiamasi įspūdingam sugrįžimui.

Nusipirkę bilietą į bet kurį „Vilnius Ore“ koncertą, išsisaugokite unikalų jo ID – tai bus jūsų „Delfi Plius“ trijų mėnesių nemokamos prenumeratos kodas, kuriuo galėsite pasinaudoti iki spalio 20 d. imtinai. Užsiregistravę „Delfi“ arba prisijungę prie jau turimos paskyros, kodą suvesti turėsite čia.

Bilieto pavyzdys