Buvęs garsiausias visų laikų samdomas žudikas, kaltinamas net keliomis žmogžudystėmis Lietuvoje ir Rusijoje, siekia įrodyti teismams, kad nusikaltimai, kuriais jis kaltinamas tėvynėje, iš tiesų jau sulaukė senaties ir jį reikėtų skubiai išsiųsti iš Rusijos į gimtinę.

52 metų buvęs pakaunėje esančių Ramučių gyventojas, kuriam vis dar neaiškiai bei sudėtingai vyksta ekstradicijos procedūra, šiandien neneigia slapta pasprukęs iš Lietuvos 2001 metais, kai jam buvo pateikta daugybė įtarimų dėl anuomet šalį sudrebinusios rezonansinių nusikaltimų serijos.

Jis netgi pareiškė, kad slapstydamasis nuo Lietuvos teisėsaugos buvo priverstas tarnauti su Rusijos specialiosiomis tarnybomis siejamiems asmenims. Paprašytas pakomentuoti plačiau, R. Zamolskis nebuvo linkęs detalizuoti šios pasakojimo dalies bei atskleisti tikrąsias figūravusių žmonių tapatybes ar juo labiau anuomet jį nusamdžiusiųjų pareigas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)