2011 m. lapkričio mėnesį, gavus moters pareiškimą dėl be žinios dingusio sūnaus, Druskininkų policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dingusio M. T. paieškos. Šis vyras policijai buvo žinomas, motina jo nebuvo mačiusi beveik metus. Glaudžių santykių vyras nepalaikė ir su kitais šeimos nariais. Ne kartą baustas ir teistas asmuo dažnai atlikinėjo laisvės atėmimo bausmes tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Nuolatinės gyvenamosios vietos neturėjo.

Paskutinį kartą vyriškis iš pataisos namų Lietuvoje buvo paleistas 2010 m. rugpjūčio mėnesį. Po to dar spėjo „pasižymėti“ Šveicarijoje, kur tų pačių metų gruodžio mėnesio pradžioje buvo sulaikytas dėl vagysčių. Keletą savaičių praleidęs už grotų, prieš pat Naujuosius Metus buvo deportuotas į Lietuvą.

Tyrimo metu nustatyta, kad grįžęs į Lietuvą M. T. keletą dienų gyveno Druskininkuose, policijai gerai žinomo nusikaltėlio ir jo šeimos namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją