Svarbiausia - susirinkti pinigus

Šiemet vasario mėnesį Rimantas iš VMT gavo pretenziją, kurioje teigiama, kad neteisėtų kirtimų 2019 m. liepos 4 dieną metu nukirsta 11 žalių pušų, 1 žalia eglė ir 26 žali baltalksniai. Už 38 nukirstus medžius priskaičiuota atlyginti 916,56 eurų žalą gamtai. Nesumokėjus šios sumos į VMT sąskaitą, Tarnyba žada kreiptis į teismą dėl aplinkai padarytos žalos priteisimo.

Rimantas sako, kad kirto nudžiūvusias pušis, tačiau jų kelmai buvo žali, todėl gali atrodyti, kad ir medis buvo žalias. Kai VMT specialistai pamatė jo nepilnamečiam sūnui priklausančiame miške atliktus kirtimus, jie situaciją vertino remdamiesi kelmais ir dabar teigia, kad iškirsti sveiki medžiai. Vyras pasiruošęs įrodyti savo tiesą ir prie VMT specialistų akių nupjauti nudžiūvusį medį, tačiau nieko iš Tarnybos į mišką neprisikviečia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)