Jau kurį laiką visų akys yra nukrypusios į Lauryno Suodaičio ir nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel šeimą. L. Suodaitis yra kaltinamas smurtu prieš savo žmoną. Sutuoktiniai vis pasidalija istorijos nuotrupomis socialinėje erdvėje, tiesa, jų versijos dėl įvykusio konflikto skiriasi. L. Suodaitis teigia, kad prieš V. Siegel nesmurtavo.

Viso šio chaoso metu jis nusprendė duoti interviu R. Mackevičiui.

„Tie santykiai buvo faini tada, kol į tuos reikalus neįsivėlė dideli pinigai“, – R. Mackevičiui sako L. Suodaitis.

Atvirame interviu vyras teigia, kad jo žmona – protinga moteris. „Kai ji nori, ji gali būti tokia, kuri paskambina ir mane išsiunčia į areštinę“, – teigia L. Suodaitis.

Jis tikina, kad jo žmonos tikslas – palikti jį pliką ir basą. Pasirodo, kad jų namas – registruotas ne V. Siegel ir ne L. Suodaičio vardu.

Kas iš tiesų, anot L. Suodaičio, įvyko jų šeimoje? Apie tai ir dar daugiau kviečiame žiūrėti „Delfi Plius“ prenumeratorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)