Turkija gali patenkinti kiekvieno keliautojo skonį ir poreikius

Daugiau nei 49 milijonai poilsiautojų iš užsienio šalių – praėjusiais metais Turkija ir vėl pasiekė naują rekordą, pranokdama ambicingus savo pačios išsikeltus lūkesčius. Stebint tendencijas jau galima beveik neabejoti, kad šiais metais turistų skaičius šoktelės dar labiau.

„Kvapą gniaužiančio gamtos grožio, puikaus klimato ir kokybiškų paslaugų derinys leidžia Turkijai pelnytai lyderiauti tarp populiariausių atostogų krypčių visame pasaulyje. Tą matome stebėdami ir lietuvių keliavimo įpročius – nors neretas linkęs išbandyti įvairius poilsinių kelionių variantus, kuriems vien šią vasarą iš Lietuvos siūlome net 19 skirtingų krypčių, Turkija išlieka vienu dažniausių pasirinkimų“, – sako Miglė Bielinytė, kelionių organizatoriaus „Novaturas“ komunikacijos vadovė.

Didžiausias Baltijos šalyse kelionių organizatorius „Novaturas“ pirmasis Baltijos šalių regione pradėjo vasaros sezoną įvairiose kryptyse, pasiūlydamas ir gausią skrydžių į Turkiją pasiūlą. Pirmieji lėktuvai kartu su poilsiautojais iš Lietuvos pakilo dar kovo pabaigoje ir skraidins iki lapkričio mėnesio.

Atsižvelgdami į savo klientų poreikius, pateikiame plačią skrydžių laikų įvairovę ir keliautojus į Antaliją skraidiname ne tik iš Vilniaus, bet ir iš Kauno oro uosto – tai suteikia daugiau lankstumo ir leidžia maksimaliai išnaudoti atostogų dienas.

O norintys pasilepinti dar patogesniais skrydžiais, nuo šiol, rinkdamiesi „Novaturą“, į Turkiją gali keliauti ir su „Turkish Airlines“ skrydžių bendrove – šiuose skrydžiuose įskaičiuotas maitinimas ir gaivieji gėrimai lėktuve, 38 kg bagažas, patogesnės sėdynės ir daugiau vietos kojoms, interaktyvus ekranas su gausia filmų ir muzikos kolekcija jūsų kelionę pavers dar komfortiškesne. Už papildomą mokestį poilsiautojai gali įsigyti ir verslo klasės aptarnavimą lėktuve“, – sako M. Bielinytė.

Du iš keturių dažniausiai lankomų pasaulio miestų yra Turkijoje

2023 metų pabaigoje Jungtinių Tautų Pasaulio turizmo organizacija paskelbė, kad tarptautinės kelionės pasiekė 90 proc. iki pandemijos buvusio lygio ir maždaug 975 milijonai žmonių ištisus metus keliauja į svečias šalis. Tarp jų – Turkija vienas populiariausių pasirinkimų.

 Bodrumas

„Pagal atvykstančių turistų skaičių, populiariausių pasaulio miestų sąraše* Stambulas užima pirmąją vietą. Tuomet rikiuojasi Londonas, Dubajus ir Antalija. Pastarojo miesto populiarumas išties stulbinantis, mat Antalijoje gyvena maždaug 1,3 mln. gyventojų, o atvykstančių turistų srautas yra kone trylika kartų didesnis ir praėjusiais metais siekė 16,5 mln. žmonių“, – skaičiais dalinasi „Novaturo“ komunikacijos vadovė.

„Turkijos Rivjera“ vadinamas Antalijos regionas pietine Viduržemio jūros pakrante driekiasi šimtus kilometrų per visą įlankos pakrantės ruožą. Vieni čia atvyksta atsipalaiduoti puikios kokybės viešbučiuose ir pasimėgauti saulėtais orais, kiti – pamatyti Turkijos architektūrinį paveldą ar pažinti šalies kultūrą, treti – leistis į keliones kalnuose ar išbandyti ekstremalius vandens sportus.

Viešbučių įvairovė nustebins net visko mačiusius

Vakarinė Viduržemio jūros pakrantė pasižymi turtinga istorija ir kartu yra moderniai stilinga, tad patiks tiems, kurie per atostogas mėgsta poilsį paplūdimiuose paįvairinti miesto pramogomis ir vakarėliais. Pakrantėje yra daug plačių, švarių paplūdimių, kavinių, barų bei skirtingų pramogų.

Kaip pastebi kelionių organizatoriaus „Novaturo“ atstovė, daugumą atvykti į Antalijos regioną suvilioja ne tik puikūs orai ir įspūdingi šalies vaizdai, bet ir išskirtiniai viešbučiai. Kone kiekviename žingsnyje čia galima rasti prašmatnias pakrantės vilas su vaizdu į turkio spalvos jūrą, sveikatingumo centrus, kuriuose senoviniai ritualai derinami su naujausiomis SPA procedūromis, bei prabangius apartamentus, kuriuose galima linksmintis iki paryčių arba ramioje aplinkoje ilsėtis nuo kasdienybės rūpesčių.

 Antalija

„Neabejotinai Turkija visam pasauliui diktuoja „viskas įskaičiuota“ poilsio standartus, juk ne veltui net kitose šalyse atostogomis besimėgaujantys keliautojai paslaugų ir aptarnavimo kokybę lygina su tuo, ką matė Turkijoje. O viešbučių pasirinkimas Antalijos regiono kurortuose nustebins net pačius išrankiausius – nuo aukščiausio lygio viešbučių su privačiais baseinais, puikiu maistu ir nepriekaištingu aptarnavimu iki ekonominės klasės variantų keliaujantiems su ribotu biudžetu. Galima drąsiai sakyti, kad atostogomis šioje šalyje gali pasimėgauti kiekvienas, atsižvelgdamas į savo poreikius ir biudžetą, nes savaitės trukmės poilsį su „viskas įskaičiuota“ paketu šiuo metu „Novature“ galima įsigyti vos nuo 335 eurų asmeniui“, – sako M. Bielinytė.

Ji primena, jog šiuo metu keliaujantiems į Turkiją su „Turkish Airlines“ verslo klasės vietoms taikoma net 50% nuolaida! Įsigijusiems verslo klasės aptarnavimą lėktuve bus skiriamas maitinimas ir gėrimai, didesnis bagažas (registruotas 30 kg ir 8 kg rankinis), erdvesnė sėdėjimo vieta bei interaktyvus ekranas. Pasiūlymas galioja iki gegužės 31 d.

Šaltinis
Temos
Specialus projektas „Atostogenas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją