Paklaustas, kokį lietuvišką patiekalą Vytaras nusprendė gaminti Australijoje, jis pasakojo, jog svajoja iškepti žemaičių blynų ant grotelių.
„Bet čia kaip su naujagimiu. Iki jam gimstant galvoji, kad jį pavadinsi vienaip, bet kai pamatai gyvai, kartais tas sugalvotas vardas visai nebetinka“, - prieš išvykdamas sakė V. Radzevičius. Jam antrindamas Martynas Starkus pastebėjo, kad grotelėms bus naudojami kengūros šonkauliai.
Kaip vyrai tarė, taip ir padarė. Vytaras savo kulinarinę rubriką „Pasaulio puodai“ perkėlė į saulėtą australišką paplūdimį. Jis ant jūros kranto nusprendė pagaminti žemaičių blynus. Tik vietoje kengūros šonkaulių pasirinko kengūros mėsą.
Be įprastinių ingredientų, reikalingų žemaičių blynams gaminti, V. Radzevičius panaudojo kengūros faršą.
„Kadangi žemaičiai yra šiokie tokie separatistai, o Australija taip pat linkusi link separatizmo, viską gaminsime pagal vietines tradicijas“, - sakė žurnalistas.