Šimtus tūkstančių žmonių iš Lietuvos ir visos Europos sutraukiantis žiemos festivalis kasmet siūlo originalias temas, nukeldamas lankytojus į kosminę Kalėdų stotį, mitais ir legendomis apipintą drakonų karalystę ar paslaptingąjį Alisos pasaulį. Šiemet, anot organizatorių, svečių laukia unikali galimybė sudalyvauti pirmą kartą visoje galaktikoje organizuojamose besmegenių vestuvėse.

Milžiniškoje dvaro teritorijoje tarp žadą atimančių šviesų ir lazerių šou, teatralizuotų pasirodymų, Kalėdų mugės, nykštukų dovanų manufaktūros ar atrakcionų , lankytojai bus įtraukti ir į nuotaikingą vestuvinės šventės šurmulį ir taps jų liudininkais. Įstabi ir niekur kitur nematyta Kalėdinė pasaka vyks net 15 hektarų užimančioje dvaro teritorijoje.

„Kiekvienas nusipelno tirpti iš meilės , net jei tai tik geliančiame šaltyje išgyventi galintys besmegeniai! Ši mintis inspiravo sukurti stebuklingą šventę, kurioje laukiamas kiekvienas – ir didingas miško, ir grėsmingas vandenyno gyventojas. Sukvietėme visus personažus į pasaką be taisyklių, be įprastų normų – į šventę, kurioje Kalėdų dvasia daro stebuklus!“, – pranešime spaudai teigia Pakruojo dvaro kūrybos direktorė Kristina Ivančenko.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją