Šonkauliukai gruziniškai:
Jums reikės:
Kiaulienos šonkauliukų
Druskos
Maltų juodųjų pipirų
Gruziniškų prieskonių (juos galima keisti kalendra ir bazilikais)
Gaminimas:
Šonkaulius supjaustykite palei kaulą. Užberkite druskos, pipirų ir prieskonių, Apverskite ir viską pakartokite iš kitos pusės. Viską gerai sumaišykite ir palikite marinuotis valandai šaldytuve. Verkite ant iešmų taip, kad vienas prie kito nesiliestų. Kepkite apie 12 min.
Skanaus.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (38)