Vilniaus paukštyno prekės ženklų vadovė Viktorija Junčė pažymi, kad pakuočių dizainą nutarta atnaujinti vartotojų patogumui.

„Intensyvus gyvenimo ritmas – šių dienų visuomenės kasdienybė. Natūralu, kad retas iš mūsų po darbų papildomai norime galvoti, ką ir kaip gaminsime grįžę namo ar skaičiuoti porcijas, stovėdami prie šaldytuvo prekybos centre. Galvodami apie tai, atnaujinome Vilniaus paukštyno produktų pakuotes, pridėdami ant jų rekomenduojamą porcijų skaičių, gaminimo būdus ir kepimo laiką. Tai leis vartotojams lengviau planuoti maisto gamybą. Taip pat asortimentą praplėtėme didesne, XXL dydžio, pakuote, kurioje yra daugiau nei kilogramas vištienos arba 5 porcijos. Tai puikus pasirinkimas šeimoms bei didesnėms kompanijoms, planuojančioms artimųjų susibūrimus ar šventes su gardžiais grilio patiekalais. Ne veltui ir šio grilio sezono mūsų reklaminės kampanijos šūkis – „Kito lygio vištiena – kiekvienai kompanijai!“, – sako V. Junčė.

Kaip ji pažymi, nurodant ant pakuočių, kad Vilniaus paukštyno marinuotus vištienos produktus galima kepti tiek ant griliaus, tiek orkaitėje ar keptuvėje, praplečiamas vartotojų suvokimas apie produktų paruošimo būdų universalumą.

Viktorija Junčė

Prie kiekvieno paruošimo būdo nurodomas ir Vilniaus paukštyno technologų išvystytas ir patikrintas konkrečiam produktui tinkamas gaminimo laikas. Pvz., šio sezono Viduržemio jūros regiono virtuvės įkvėptą naujieną „Fiesta“ vištienos šašlyką su jogurtiniu marinatu ant griliaus ar keptuvėje paruošti galima vos per 20 minučių, orkaitėje šio produkto paruošimas užtruks apie 40 min. Matydamas produkto paruošimo laiką ant pakuotės, vartotojas gali iškart lengvai įvertinti, kurį gaminimo būdą rinksis, atsižvelgdamas į tai, kiek jis gali skirti tam laiko.

„Vartotojams ne tik siūlome vieną iš sveikatai palankiausių mėsos rūšių, bet ir galvojame apie teisingų mitybos įpročių formavimą. Todėl nuo šiol ant pakuočių nurodome porcijų skaičių, kuris mūsų ekspertų apskaičiuotas, vadovaujantis ES sveikos mitybos rekomendacijomis. Taip pat atsižvelgėme ir į tai, kokio dydžio porcijos siūlomos restoranuose ir kavinėse, siekiant užtikrinti, kad vartotojas, pasirinkęs Vilniaus paukštyno marinuotą produkciją, būtų pilnai pavalgęs“, – pažymi V. Junčė.