Lietuviškai prakalbęs Karenas tikina, kad viskas yra labai paprasta: tereikės 250 gr brandintos jautienos išpjovos, druskos, pipirų ir alyvuogių aliejaus.
Kepsnį įpjovęs skersai, šefas ėmėsi marinavimo – užbėrė ant mėsos druskos, juodųjų pipirų ir užpylė šiek tiek alyvuogių aliejaus.
Jo teigimu, mėsa bus sultingesnė, jei palauksime 15 minučių, kol ji šiek tiek išsimarinuos, tačiau skubantys gali kepti iškart, kadangi brandintos išpjovos mėsa vis tiek turės gerą skonį ir bus minkšta.
Armėnų šefas užvėrė jautienos kepsnį ant iešmo ir uždėjo kepti virš žarijų.
Paklaustas, kiek turėtų kepti mėsa, jis atsakė, kad norintys kepsnio su krauju turėtų kepti iki 5 minučių, o vidutiniškai keptam kepsniui reikės 10 minučių.
Taip pat garnyrui jis ant grilio iškepė daržoves – papriką, cukiniją ir kukurūzų burbuolę.