Paskatino noras keliauti į darbą kitaip

„Lopifit“ yra olando Bruino Bergmeesterio išradimas. Kaip ir daugelis kitų, jis stengėsi palaikyti tinkamą svorį ir būti sveikas. Į darbą jis keliaudavo automobiliu, atstumas iki jo buvo 15 km. Važiavimas dviračiu nebuvo gera idėja – į darbą dažnai atvykdavo suprakaitavęs.

Vaikščiodamas savo bėgimo takeliu namuose, jis stebėjosi, kodėl negalima naudotis bėgimo takeliu lauke. Tuomet ir atėjo geniali mintis – eiti bėgimo takeliu važiuojant dviračiu, kurią nupiešė ir suprojektavo.

Elektrinis vaikščiojimo dviratis, nuotr. „Lopifit“

Taip Bruin pagamino pirmąjį pasaulyje elektrinį bėgimo takelio dviratį arba, kitaip tariant, elektrinį vaikščiojimo dviratį pavadinimu „Lopifit“. Šiandien šis dviratis kelia didžiulį susidomėjimą visame pasaulyje, Facebook paskyroje dviratis surinkęs daugiau nei 70 mln peržiūrų.

Štai kaip jis važiuoja:

Novatoriškas dviratis turi 5 pavaras. Jį lengva valdyti. Dviračio kūrėjai teigia, kad tai yra aukštos kokybės, saugus, patogus, praktiškas, sveikatą bei kartu ir nuotaiką gerinantis aparatas. Vaikščiojimo nauda seniai įrodyta begale tyrimų.

Su dviračiu galima nukeliauti didelius atstumus. Einant 5 km per valandą greičiu, galima pasiekti 25 km per valandą greitį. 45 kilometrus gali dviračiu galima nueiti per dvi valandas, kai iš tikrųjų pėsčiomis eitumėte visą dieną.

Tiesa, už šitą gudrų išradimą teks nemenkai suploti, mat dviračio kaina yra 2999 eurai. Norintiems pirkti 10 ir daugiau dviračių kaina mažiausiai trečdaliu mažesnė. Dviračiui suteikiama 2 metų garantija.

Dviratis – bėgimo takelis, nuotr. „Lopifit“

„Lopifit“ komanda stengiasi sukurti pasaulinį tinklą, įvairiose pasaulio šalyse kuria savo atstovybes. Šiuo metu dviračių galima nusipirkti ir realiai juos išvysti Jungtinėse Amerikos Valstijose (Florida), Katare, Danijoje, Italijoje, Prancūzijoje, Čekijoje, Olandijoje, Belgijoje ir Vokietijoje.