Prieš jūsų akis – profesionali konditerė M. Levaškevičiūtė, dirbanti garsiojo Vilniaus viešbučio „Kempinski“ restorane „Telegrafas“. Desertų gamyba ir naujų receptų bandymas yra kasdienė konditerės veikla, todėl šįkart Milenos neišgąsdino ir mintis apie meduolinį namelį.

Kaip pasakoja pati konditerė, šįmet meduolinį namelį gaminti ji ryžosi pirmą kartą gyvenime. Pagaminusi pirmą tokį saldų statinį, mergina pakoregavo kepinio receptūrą, patobulino namelio brėžinius ir visomis savo sukauptomis žiniomis sutiko pasidalinti su Delfi skaitytojais.

Šiame straipsnyje rasite viską, ko reikia meduolinio namelio gamybai. Konditerė M. Levaškevičiūtė įvardino tikslius namelio tešlos ir glaisto receptus, pasidalino savo pačios kurtais namelio brėžiniais, taip pat atskleidė ne vieną paslaptį, kuri jums padės meduolinį namelį pasigaminti be jokių iššūkių.

Kol M. Levaškevičiūtė darbavosi prie meduolinio namelio, Delfi fotografai užfiksavo kiekvieną gamybos žingsnį, todėl čia rasite ne tik reikiamą informaciją, bet ir žingsnis po žingsnio įamžintą namelio kūrimo procesą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)