Kartu jau įpusėjome savo misiją papuošti šventinį stalą 12 naujų receptų – keliaujame pirmyn! Septintąjį šventinį receptą pristato kulinarinių knygų autoriai Dovilė ir Mantas Bajaliai.
Graikiškas žuvies ir krevečių troškinys
Reikės:
2 indelių smulkintų pomidorų savose sultyse (gali būti su žolelėmis)
1 česnako
300 g krevečių
200 g lašišos filė
200 g fetos sūrio
indelio juodųjų alyvuogių be kauliukų
citrinos
alyvuogių aliejaus kepimui
džiovinto raudonėlio
šviežio raudonėlio arba čiobrelio arba baziliko papuošimui
druskos ir pipirų
sviestu įdaryto šaldyto batono arba šviežios čiabatos
Kaip paruošti graikišką žuvies ir krevečių troškinį – pamatysite reportaže.
Dar daugiau patiekalų – kituose laidos „Kalėdų stalas“ įrašuose.