Šįkart šventiniu receptu dalinasi virtuvės šefas Audrius Kukšta.
Žuvies pyragas su garintomis daržovėmis
Patiekalui reikės:
300 g menkės filė
300 g upėtakio filė
2 svogūnų
200 g porų baltosios dalies
150 g rūkytos lašišos filė
3 skiltelių česnakų
1 valgomojo šaukšto džiovinto rozmarino
1 valgomojo šaukšto džiovintos petražolės
200 ml balto vyno
350 ml grietinėlės
150 g ankštinių žirnių
200 g sviesto
1 pakelio (apie 200-250 g.) sluoksniuotos tešlos
Druskos ir pipirų
Garnyrui reikės:
300 g brokolių
200 g žiedinių kopūstų
200 g mažųjų morkyčių
Kaip paruošti žuvies pyragą su garintomis daržovėmis – pamatysite reportaže.
Dar daugiau patiekalų – kituose laidos „Kalėdų stalas“ įrašuose.