Šilalės miesto skverą šiemet puošia gyva eglutė, apdabinta tūkstančiais šviesų ir tradicinių spalvų žaisliukų. Pagrindinis akcentas – unikali gyva eglutė šįsyk pasitinka su ypatingu 3D dekoru.

Ievos Tvaronavičiūtės nuotr.

Skvere išdėlioti 3D kalėdinės eglutės žaisliukai kuria unikalų vaizdą tarsi spalvingieji žaisliukai būtų nubyrėję nuo eglutės ir išsidėstę aplink ją bei visame skvere. Tai kuria iliuziją, lyg būtumėte patekę tiesiai į kalėdinę pasaką.

Ievos Tvaronavičiūtės nuotr.

Trečius metus įžiebiama Kalėdų dvasia miesto širdyje – J. Basanavičiaus gatvėje, čia sutviska net 30 eglučių, dekoruotų pasakų motyvais, kurias puošia Šilalės įmonės, bendruomenės, mokyklos ir miesto gyventojai.


Susirinkusiuosius į Kalėdų eglutės įžiebimo šventę linksmino vaikų kolektyvų meninė programa, atvykus Kalėdų seneliui ir įžiebus Kalėdų eglę, dangų nušvietė šventiniai fejerverkai, susirinkusiuosius savo dainomis džiugino Tadas Juodsnukis ir Iglė.

Ievos Tvaronavičiūtės nuotr.

Kalėdinės eglutės įžiebimo metu ir visą dieną Šilalėje vyksta kalėdinė mugė, prekybininkai kviečia įsigyti įvairių kalėdinių dovanų, atsigerti karštos arbatos ar vyno, suvalgyti meduolį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)