„Didžiosios nesaldžių, sočių ir kitų gardžių kepinių“ receptų knygos ir tinklaraščio „Duonos ir Žaidimų“ autorė Jurgita Vaskel siūlo tris pritrenkiančias idėjas šventiniam stalui, kurios bus tikrai nepamirštamos. Savo artimuosius galite nustebinti pyragėliais su vištiena ir imbieru, itališku bulvių pyragu arba dieviško skonio šokoladiniu sūrio pyragu.
2015.12.16 17:12
Trys fantastiškos idėjos šventiniam stalui: pranoksite save
(1)www.DELFI.lt
FOTO:
Artėjant laukiamiausioms metų šventėms šeimininkės ima sukti galvas, kaip šį kartą nustebinti artimuosius ir ką tokio pagaminti, kad patiekalų skonis dar ilgai išliktų svečių atmintyje. Vienas geriausių sprendimų norint pasigaminti ką nors įdomaus – išsikepti kepinį, kurio kvapas namus užpildys jaukumu ir šiluma.