Kiekvienas jautrus atsivėrimas yra išskirtinis, tačiau „Delfi“ skaitytojai turėjo galimybę nuspręsti, kuri istorija labiausiai suvirpino jų širdis.

Skaitytojams labiausiai patikusią pokyčių istoriją rinkti buvo galima čia.

Balsavimas vyko 2 savaites, o laimėtojais tapo:

Rugilė ir Prnaciškus. Lėtesnio gyvenimo paieškos ir galimybės be sąžinės graužaties sustoti ir atsipūsti stokojantis Vilnius Rugilę Matusevičiūtę ir jos sužadėtinį Pranciškų Brazdžiūną vieną dieną nubloškė į Druskininkus.

Skaitykite istoriją ČIA.

Rugilė Matusevičiūtė su širdies draugu Pranciškumi Brazdžiūnu persikelė gyventi į Druskininkus

Eglė Granickienė. Atrasti savo mėgiamą veiklą neretai užtrunka. Dviejų vaikų mama Eglė Granickienė šiandien džiaugiasi, kad jai pavyko įveikti ne vieną iššūkį ir imtis hobio, apie kurį anksčiau net nebūtų pagalvojusi. „Jei kas prieš dešimt metų būtų pasakęs, kad kapstysiuosi žemėje, tikrai nebūčiau patikėjusi“, – šypsosi pašnekovė, save realizuojanti augindama gėles. Ir nors šiandien ji negali to pavadinti pelninga veikla, kada nors Eglė tikisi, kad tai taps šeimos verslu.

Skaitykite istoriją ČIA.

Eglė Granickienė/ Agnės Budvytytės nuotr.

Reinoldas ir jo mama Asta Kelpšienė. „Kai Reinoldui buvo ketveri, ryžomės didžiajai operacijai. Jau tada žinojome, kad po jos sūnus bus neregys, nes šalinant auglį buvo pašalinti ir regos nervai. Čia jau stebuklo nebuvo galima tikėtis“, – sakė vaikino mama Asta Kelpšienė. Tačiau stebuklas yra pats 18-metis Reinoldas – iliustruojantis knygas, kolekcionuojantis aplinkos garsus, o šiuo metu visa galva pasinėręs į keramiką.

Istoriją skaitykite ČIA.

Asta Kelpšienė su sūnumi Reinoldu

Su laimėtojais bus susiekta ir jie bus apdovanoti „Neptūnas“ įsteigtais prizai.