„Jei nereikia gaminti, tai bereikalingai negaminu. Bet kai yra laiko ir įkvėpimo, tikrai smagu virtuvėje paeksperimentuoti. Bet kai gyvenimo tempas greitas, daug laiko atima kiti dalykai, tad eksperimentams ne kažin kiek laiko lieka“, - pasakoja V. Genytė.
Nors moteris šiuo metu ir mažiau rodosi televizijoje, tačiau veiklos jai tikrai netrūksta. „Man netrūksta renginių, spektaklių, koncertų. Tik jų nefilmuoja televizija. Darbo ir veiklos tikrai užtenka, bet spėju pabūti ir mama, ir blynų kepėja, ir aktore, ir dainininke“, - juokiasi V. Genytė.
Savo šeimos vyrus atlikėja mėgsta palepinti saldžiais varškės blynais. Šiuo pusryčiu receptu V. Genytė pasidalino ir su DELFI skaitytojais. „Tai puikus viduriukas tarp varškėčių ir blynų. Gaminant šį patiekalą gerai tai, kad iš ankstyvo ryto nereikia kišti rankų į tešlą ir jos minkyti“, - sakė atlikėja.
Dainininkė pasakoja, kad tokius pusryčius ji ruošia ne kiekvieną rytą. „Jei niekur neskubi, pakepu blynų ar varškės apkepą. O kai skubi, dažniausiai tenka pusryčiams patiekti sumuštinius, bandeles ir sūrelius“, - tikina V. Genytė.
Žinoma moteris neslepia, kad jai, kaip ir daugumai dailiosios lyties atstovių, tenka įdėti nemažai pastangų, kad išsaugoti kūno linijas.
„Valgau viską, bet labai nedideliais kiekiais. Stengiuosi nepiktnaudžiauti miltiniais patiekalais, nepadauginti mėsos. Mėsą renkuosi kartą per savaitę. Blynus – kartą per porą savaičių. Mėgstu viską, kas nelabai sveika – kugelius, cepelinus. Bet, matyt, toks jau lietuvių bruožas“, - sako ji.