Po pirmosios susipažinimo laidos projekto dalyviai suka galvas, kaip gudriau įdarbinti savo pinigus investuojant. R. Širvinskas-Makalius tvirtina sprendžiantis, ar nevertėtų mėnesiui skirto 100 eurų dalinti pusiau ir iš karto bandyti sėkmę keliais skirtingais būdais. Tuo metu V. Orkinė teigia apsvarsčiusi ir įvertinusi daugelį aplinkybių bei pasidalijo savo įžvalgomis su žiūrovais. O apie galimas SEB investicijų roboto strategijas papasakojusi SEB banko asmeninių finansų ekspertė Sigita Stockytė-Varnė įvardijo ir jo privalumus bei rizikas.

Tad šioje laidoje – investavimo naujokų svarstymai ir profesionalų patarimai, kaip įsivertinti galimybes bei rizikas. Laidą „Kai nemiega pinigai“ kviečiame žiūrėti kas antrą savaitę „Delfi“ portale ir kartu su projekto dalyviais sekti, kaip jiems sekasi priėmus šį iššūkį. Kiekvieną mėnesį investuotojų piniginės pasipildys po 100 eurų, kuriuos kiekvienas galės investuoti ten, kur tik patys norės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją