Pateikiame seksualias treniruotes, kurios stimuliuos moters libido ir padailins jūsų kūno linijas. Pakvieskite savo vyriškį į vieną tokių pamokų. Lai jis sudalyvauja kaip žiūrovas. Nuo tokios gražios ir protingos moters, kuri netingi užsiimti savimi, joks sutuoktinis niekur nepabėgs.

Šokiai aplink stulpą

Čia dera šokių ir akrobatikos elementai. Pasirodant svarbų vaidmenį atlieka ne tik pasirodymo kokybė, bet ir kostiumas. Todėl, ruošdamasi sujaudinti savo svajonių vyriškį, nepamirškite atitinkamai apsirengti. Tik prisiminkite: treniruočių apranga turi būti patogi, nevaržyti judesių. Ne kiekviena moteris gali tapti šokėja - triukams atlikti reikia stiprių raumenų, normalaus spaudimo (jei kabėsite, pvz., žemyn galva).

Pratimai su lanku

Galima pagalvoti, kad lankas tik vaikams, tačiau „hula hooping“ - efektyvi ir linksma sporto šaka suaugusiems. Sunkus lankas gali sudeginti iki šimto kalorijų per dešimt minučių ir padailinti taliją. O ar tik ne tai sujaudina vyrą - liekna talija ir apetitiškos formos? Pratimus su lanku galima atlikti skirtingai. Kai kurie jų gali sutvirtinti klubus, dubens raumenis, o tuo pačiu ir pagerinti seksualinį gyvenimą.

Striptizas-aerobika

Tokia aerobika padeda išsivaduoti ir iš kompleksų, ir atsikratyti nereikalingų kilogramų. Tai kardio treniruotės derinys su judesiais, panašiais į striptizo. Tokia seksuali treniruotė padės moteriai sužinoti kai kuriuos žingsnius, kuriuos galima panaudoti miegamajame, o taip pat pagerins fizinę kūno būklę. Toms, kurios nepakankamai drąsios, yra vaizdajuostės, pavyzdžiui, su žymiąja Karmen Elektra. Nebūtina būti lanksčiai kaip gimnastėms - esti labai paprastų, nesudėtingų judesių. Tokia aerobika vysto ir judesių plastiką.

Treniruotės ant aukštakulnių

Sportiniai bateliai nesujaudins vyriškio, o štai aukštakulniai - gali. Taigi kodėl jums nepersiavus? Nėra tokio sporto, kuris būtų atliekamas su aukštakulniais? Yra! Treniruotės su aukštakulniais populiarėja pasaulyje. Jomis siekiama, kad mergina lengvai ir patogiai judėtų su bateliais. Jos taip pat tonizuoja kojų ir sėdmenų raumenis, padidina pasitikėjimą savimi, stiprina dubens raumenis, o tai suteikia seksualiniam gyvenimui naujo impulso.

Salsa

Norite neįprastai rengtis, mokytis gundančių judesių ir sudeginti apie tris šimtus kalorijų per pusvalandį? Rinkitės salsą. Tai seksualus ir stilingas šokio stilius. Greitas treniruotės tempas sustiprins organizmą ir padidins darbingumą. Be to, jei asmeninis gyvenimas striginėja, salsa su partneriu padės atrasti naujų pojūčių miegamajame.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)