Receptas:

Išverdate 5 kiaušinius (kietai).
Karštus kiaušinius sudedate į ledinę vonelę, kad gražiai nusiluptų.
Sublendinate marinuotus burokėlius, papildomai išspaudžiate sultis iš vienos citrinos.
Supilate burokelių masę į gilesnį indą ir sudedate nuluptus kiaušinius.
Paliekate indą su kiaušiniais per naktį šaldytuve.
Pasimarinavusius kiaušinius išimate iš indo, nuvalote, perpjaunate per pusę, atsargiai išimate trynį ir pasigaminate įdarą.

Įdaryti kiaušiniai, nuotr. Neringos Zeleniūtės

Įdaras:

Kiaušinio tryniai

150 g tuno aliejuje

Šaukštelis garstyčių

Šaukštelis majonezo

Druska, pipirai pagal skonį. Sumaisote. Dedate į maišelį ir formuojate įdarą.

Gaminimas:


SKANAUS!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją