Ąžuolas patikina, kad labai greitai, akimirksniu, vos pažvelgęs į žmogų, gali pasakyti, koks stilius, kokios spalvos jam tinka, ir tai yra kur kas gilesnis pajautimas nei tik per mokslą gaunamos teorinės žinios. „Likimas atėmė iš manęs klausą, tačiau davė gilų matymą, kurį aš puikiai panaudoju pasirinkęs plaukų stilisto kelią“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovas.

„Aš savo neįgalumą paverčiu į privalumą. Bet, aišku, tai jūs net neįsivaizduojate, kiek aš turiu įdėti pastangų girdėti“, – sako Ąžuolas, kuris nešioja klausos aparatus, tačiau visai dėl jų nekompleksuoja.

Nors socialiniuose tinkluose Ąžuolas neretai atrodo kaip gyvenimu patenkintas lengvabūdis, jo gyvenimo istorija nėra nei lengva, nei paprasta.

Ąžuolas Misiukevičius

Bet aš jau nuo pat vaikystės išskirtinis. Man patikdavo gatvėse šokti. Buvau labai užsispyręs. Gal tuo metu nebuvo gerai, o dabar užsispyrimas duoda naudos“, – neabejoja pašnekovas.

Ąžuolas viešumoje nebijoti būti šmaikštus, kartais net įžūliai pajuokauti iš savęs ir aplinkos. Ne visiems santūriems lietuviams tai patinka.

Stilistas gražina ne vieną žinomą Lietuvos moterį, tačiau patikina, kad jos tikrai niekuo nesiskiria nuo visų kitų jo klienčių ir nėra tokios jau įnoringos, kaip įprasta manyti.

Ąžuolas Misiukevičius

„Kai esi savose rogėse, kai tu žinai savo vertybes, kaip tu galų gale žinai savo vertę, tu visiems ir nenori įtikti“, – sako nauja socialinių tinklų žvaigždė.

Ąžuolas sako savo neįgalumo visiškai nesureikšminantis ir patikina esantis puikus pavyzdys, kad žmogus su negalia gali gyventi visavertį gyvenimą, eiti savo pasirinktu keliu ir tapti sėkmingu.

Ąžuolas Misiukevičius

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)