Ingredientai
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Cukiniją ir agurotį perpjaukite išilgai, paskui supjaustykite plonais griežinėliais.
Nulupkite šparagų stiebus, perpjaukite kiekvieną šparagą į 4 – 5 dalis.
Nuo žirnelių ankščių nulupkite kietą ploną kraštelį, tada susmulkinkite ankštis. Užkaiskite makaronus.
Česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite. Svogūną nulupkite, supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Ant kaitrios viryklės apkepkite visas daržoves aliejuje, išskyrus česnaką. Daržovės neturi būti per minkštos, jos turi išlikti traškios. Iškepusias daržoves sudėkite į lėkštę.
Keptuvėje pakaitinkite dar šiek tiek aliejaus, sudėkite smulkintą česnaką. Po 20 sekundžių suberkite visas daržoves, išmaišykite. Dar po pusės minutės sudėkite išvirusius makaronus. Įberkite druskos, pipirų, prieš patiekdami apibarstykite parmezanu.