Ingredientai
Jautienos nugarinė
500 g
Cukinijos
3 vnt.
Alyvuogių aliejus
2 šaukštas
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštelis
Rūkytų paprikų milteliai
1 šaukštelis
Majonezo
1 stiklinė
Citrinų sultys
3 šaukštas
Česnako
5 skiltelė
Rūkytų paprikų milteliai
2 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite visus padažo ingredientus. Laikykite šaldytuve, kol prireiks (galima paruošti prieš dieną). Įkaitinkite grilį ar šašlykinę.
Dideliame dubenyje sumaišykite ingredientus šašlykams. Suverkite cukinijas ir jautieną atskirai ant iešmų. Kepkite vidutinėje temperatūroje, apversdami kartą ar du, nuo keturių iki šešių minučių. Patiekite su padažu.