Ingredientai
Gaminimo eiga
Riešutus paskrudinkite ant sausos keptuvės. Šokoladą ištirpinkite inde, įstatytame į indą su karštu vandeniu. Trynius atskirkite nuo baltymų.
Pertrinkite 1,5 šaukšto su 2 šaukštais cukraus. Sudėkite trynius, kakavą, kavą, tarkuotą apelsino žievelę, supilkite likerį, lydytą šokoladą. Supilkite išplaktus kiaušinių baltymus, suberkite riešutus ir 1 šaukštą biskvito trupinius.
Kepimo formeles ištepkite sviestu, pabarstykite likusiais biskvito trupiniais. Į kepimo skardą įpilkite vandens, maždaug per 1 cm. Tada sustatykite formeles su tešla.
Kepkite pudingą 160 laipsnių orkaitėje maždaug valandą. Paskui išimkite iš orkaitės, palikite pravėsti, o tada išimkite į lėkštę.
Grietinėlę išplakite su likusiu cukrumi. Papuoškite keksiukus grietinėlę, spalvotomis drožlėmis.