Ingredientai
Gaminimo eiga
Grybus nuvalykite, nuplaukite, stambesnius grybus perpjaukite per pusę. Nupjaukite paprikų kotelius, išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite nedideliais gabaliukais. Porus nuplaukite ir supjaustykite gabaliukais, blanširuokite 2 min.
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir 2 šaukštus sviesto. Sudėkite voveraites ir apkepkite jas ant stiprios ugnies. Tuomet supilkite daržovių sultinį, prisukite ugnį ir palikite troškintis 8 – 10 min. Įpilkite acto, įberkite druskos ir pipirų.
Sudėkite į keptuvę paprikas ir porus. Troškinkite dar 3 min.
Baigiant troškinti sudėkite likusį šaukštą sviesto. Iš karto patiekite ant stalo.
Vienoje porcijoje - 320 kcal.
Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!
Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!