Ingredientai
Raudonikiai
70 g
Šiitake grybai
20 g
Voveraičių
50 g
Kreivabudžių
50 g
Didesnių svogūnų
20 g
Česnako
10 g
Aliejaus
1 šaukštas
Porcijos: 2
Puikus užkandis. Norite suteikti šiam patiekalui rytietiško skonio? Pagardinkite žiupsneliu ciberžolės arba imbiero. O jeigu pirmenybę teikiate Viduržemio jūros virtuvei, vietoje rytietiškų prieskonių įberkite baziliko ir čiobrelio.
Gaminimo eiga
1. Supjaustykite visus grybus smulkiais kubeliais, o svogūną, paprikas ir česnaką smulkiai sukapokite.
2. Į nedidelę keptuvę supilkite aliejų ir pakepinkite visus produktus, kol jie visiškai iškeps.
3. Paruoštą mišinį susmulkinkite peiliu ir sukrėskite į japoniškus šaukštus. Papuoškite pjaustytais svogūnų laiškais.
4. Patiekite užkandėlę su bandelėmis iš viso grūdo miltų.