Ingredientai

Persimonų tyrė 2 stiklinė
Cukraus 1 stiklinė
Cinamono 1 šaukštelis
Vanilinio cukraus 1 šaukštelis
Grietinės 1.5 stiklinė
Migdolų 0.5 stiklinė
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Torto lakštą įdėkite į tortinę formą aukštais kraštais. Vos aptirpusius ledus išsukite ir užtepę ant torto lakšto padėkite į šaldymo kamerą. Tuo metu persimonų masę išsukite su cukrumi, druska ir kitais prieskoniais.

Atsargiai įmaišykite plaktą grietinėlę. Šią masę užtepkite ant sustingusio ledų sluoksnio ir vėl padėkite į šaldymo kamerą. Laikykite 4 val. Paruoštą tortą papuoškite migdolais ir plakta grietinėle.