Ingredientai
Arbūzo
250 g
Pjaustyti pomidorai
500 g
Kapotų svogūno laiškų
2 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Balzaminis actas
1 šaukštelis
Tabasko padažo (pagal skonį)
1 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gaminimas. Atidėkite 100 g arbūzo. Pomidorus perliekite verdančiu vandeniu, paskui šaltu, nulupkite odelę, pašalinkite sėklas.
Svogūno laiškus ir kalendrą susmulkinkite (palikite kelias šakeles papuošimui). Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite šaukštu minkštimą.
Elektriniu plakikliu susmulkinkite didžiąją dalį arbūzo, pomidorus, svogūnus, avokadus, kalendrą, česnaką, supilkite Tobasco ir balzamiko actą, pagardinkite druska.
Brinzą ir atidėtus arbūza gabaliukus supjaustykite kubeliais. Išpilstykite sriubą į lėkštes, užberkite arbūzo ir brinzos, papuoškite kalendra.