Ingredientai
Gaminimo eiga
Nusiskutame bulves, jas dedame virti.
Imame išpjovą, įpjauname jos šoną ir vidinę dalį pabarstome druska ir pipirais. Supjaustome saulėje džiovintus pomidorus ir česnakus, visą tą masę sudedam į vidų, uždarę mėsą susegam krapštukais.
Išorinę dalį įtriname pipirais, druska, rozmarinu ir viską užpilame saulėje džiovintų pomidorų aliejumi; atidedame 5 min. į šalį.
Susipjaustome svogūno laiškus ir šviežią pomidorą.
Dedame mėsą į keptuvę ir kepame, pavartant apie 15 - 20 min.
Kol mėsa kepa pasidarome bulvių košę ir salotas (į salotas dedame truputį druskos, pipirų, įspaudžiame citrinos ir įpilame truputį alyvuogių aliejaus).
Mėsai baigiant kepti, į keptuvę sudedame supjaustytus svogūno laiškus, pomidorus ir truputį sviesto. Sušlapinę kepimo popierių, uždengiame ir ant silpnos ugnies patroškiname apie 10 min., paskui išimame kepsnį ir į keptuvę supilame grietinėlę.
Kepsnį patiekiame pjaustytą griežinėliais su bulvių koše, salotomis ir grietinėlės padažu.