Ingredientai
Maltos vištienos
400 g
Didelių raudonųjų svogūnų
2 vnt.
Makaronai
200 g
Saldžiarūgštis padažas
150 g
Vandens
100 ml
Aliejaus
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje. Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės. Kai mėsa bus iškepta, dėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutės.
Pridėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Pavirti dar pora minučių. Įpilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu bei troškinti 5 minutės. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.
Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.