Gaminimo eiga

Į stiklinę supilkite kokoso pieną. Atskirkite kokoso riešuto minkštimą nuo lukšto. Po to kavamale paeiliui susmulkinkite visų rūšių riešutus ir jų miltelius supilstykite į atskiras lėkštes. Jei po malimo liko stambių, nesusmulkintų riešuto dalelių – pašalinkite jas.

Jei nėra kavamalės, tai riešutus galima smulkinti naudojant paprastą mėsmalę su peiliukais ir tinkleliu. Šiuo atveju reikia pasirinkti patį smulkiausią tinklelį.

Išspauskite citrinos su luobele sultis. Šiuo atveju citrinos luobelė turėtų būti susmulkinta. Paruoštoje stiklinėje sumaišykite išspaustas sultis ir susmulkintą luobelę.

Smulkintiems produktams maišyti paimkite gilų dubenį. Po to paeiliui į dubenį beriant paruoštus produktus juos kruopščiai sumaišykite. Iš pradžių rekomenduojama maišyti sausus ingredientus. Paskutinį įmaišyti smulkintą kokoso riešutą, jo pieną ir citrinos luobelę su sultimis. Visa tai sumaišius pilamas medus.

Dabar, jau kartu su medumi, viską kruopščiai sumaišykite ir masę perdėkite į pusės litro talpos stiklainį. Jį uždenkite dangteliu ir palikite vėsioje vietoje (temperatūra +5-7 °C).

Desertą galima patiekti su pienu ar arbata.