Gaminimo eiga

Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukrumi iki purumo , įmaišykite vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį ir dar kartą išplakite.

Į šią masę persijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir vėl plakite, kol gausite vientisą masę.

Paruoštą tešlą iškrėskite į išardomą riebalais suteptą kepimo formą ir išlyginkite. Šokoladą sutrupinkite, sumaišykite su trupintais sausainiais ir tolygiai apibarstykite tešlą. Ant viršaus gražiai išdėliokite vyšnias.

Pagaminkite užpilą. Kiaušinius, sausojo vanilinio pudingo miltelius, maskarponės sūrį, cukrų ir grietinėlę išplakite iki vientisos masės ir ja užpilkite vyšnias. Pašaukite pyragą į iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie pusvalandį. Pyragas turi tapti gražios aukso spalvos.

Iškepusį pyragą atvėsinkite ant grotelių ir perkelkite ant padėklo. Apliekite ištirpintu šokoladu ir papuoškite vyšniomis.