Gaminimo eiga

1. Džiovintus grybus dvidešimčiai minučių užmerkite šiltame vandenyje. Po to praplaukite, užpilkite šaltu vandeniu, užvirinkite ir dvidešimt penkias minutes virkite ant silpnos ugnies. Po to perpilkite grybus į sietelį ir leiskite jiems truputėlį atvėsti.

2. Raugintus agurkus supjaustykite smulkiais gabalėliais. Konservuotus jūros kopūstus nuvarvinkite sietelyje ir smulkiai sukapokite. Atvėsusius grybus smulkiai supjaustykite. Svogūnus nulupkite ir taip pat smulkiai supjaustykite.

3. Didelėje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir jame lengvai apskrudinkite smulkintus svogūnus. Ten pat suberkite grybus, raugintų agurkų gabalėlius ir kapotus jūros kopūstus. Viską apkepinkite. Apibarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais ir išmaišykite. Perdėkite masę į dubenį ir leiskite jai atvėsti.

4. Grybų ir jūros kopūstų ikrus galite patiekti ant duonos riekelių, papuošdami šviežiais žalumynais ir virtų kiaušinių griežinėliais.