Ingredientai
Gaminimo eiga
Trapią tešlą iškočioti, iškloti ja kepimo formeles ir pašauti į orkaitę maždaug 15 min.
Džiovintus abrikosus, perkoštus pasifloro minkštimus ir persimoną supjaustyti labai mažais gabaliukais. Puode pakaitinti Žalias devynerias, kad truputį nugaruotų, įmaišyti medaus. Į mišinį sudėti smulkintus vaisius, kad pasimarinuotų.
Juodą duoną supjaustyti kuo plonesniais gabaliukais ir įdėti į orkaitę, pašildytą iki 120 C. Į skardą sudėti duoną ir džiovinti ne mažiau pusvalandžio. Gautus džiūvėsius atvėsinti, sudėti į smulkintuvą su keliais gabaliukais balto šokolado ir susmulkinti iki trupinių.
Grietinėlę užkaitinti ir įmaišyti į ją 250 g smulkinto balto šokolado. Leisti gerai atvėsti, po ko suplakti plakikliu.
Į iškeptus krepšelius dėti balto šokolado kremą, truputį vaisių padažo ir ant viršaus užbarstyti trupinių.