Ingredientai
Jautienos sprandinė
150 g
Aliejaus
1 šaukštas
Majonezo
2 šaukštelis
Trintų pomidorų padažo
1 šaukštelis
Batonas
1 vnt.
Jalapeno pipirai
1 šaukštas
Porcijos: 1
"Virtuvės mitų griovėjų" receptas.
Gaminimo eiga
Mėsą supjaustykite piršto storio gabalėliais. Dėkite kepti į įkaitintą aliejų ir iš abiejų pusių apkepkite. Paskaninkite druska ir pipirais. Stenkitės neperkepti-vidus turi likti rausvas. Iškeptą mėsą supjaustykite juostelėmis.
Majonezą sumaišykite su adžika.
Bagetę išilgai įpjaukite. Abi puses aptepkite paruoštu majonezu. Į vidurį įdėkite salotų lapų, paruoštą mėsą ir jalapeno pipirų. Paruoštą sumuštinį lengvai suspauskite.