Cezaro salotos niekada nepabosta. Pasigaminkite jų – tai sveika, sotu ir maistinga. Gaminant cezario salotos itin svarbus padažas.
Gaminimo eiga
* Vištienos filė supjaustome mažais gabaliukais ir apkepame keptuvėje.
* Salotoms skirtas daržoves supjaustome ir dedame į dubenį. Iškepusią vištieną sumaišome su salotomis. Pasiruoškime padažą.
* Į atskirą dubenėlį dedame po du didelius šaukštus garstyčių ir grietinės. Išmaišome. Į gautą masę pilame aliejų ir maišome, kol gausite vienalytę masę. Aliejaus pilkite tiek, kokio tirštumo norite padažo.
* Imkite didelę lėkštę, dėkite salotas, užpilkite padažo ir gausiai pabarstykite Džiugo sūriu. Skonis – neapsakomas.
Receptu dalijasi Dovilė Jurkėnaitė