Cezaro salotos niekada nepabosta. Pasigaminkite jų – tai sveika, sotu ir maistinga. Gaminant cezario salotos itin svarbus padažas.

Gaminimo eiga

* Vištienos filė supjaustome mažais gabaliukais ir apkepame keptuvėje.

* Salotoms skirtas daržoves supjaustome ir dedame į dubenį. Iškepusią vištieną sumaišome su salotomis. Pasiruoškime padažą.

* Į atskirą dubenėlį dedame po du didelius šaukštus garstyčių ir grietinės. Išmaišome. Į gautą masę pilame aliejų ir maišome, kol gausite vienalytę masę. Aliejaus pilkite tiek, kokio tirštumo norite padažo.

* Imkite didelę lėkštę, dėkite salotas, užpilkite padažo ir gausiai pabarstykite Džiugo sūriu. Skonis – neapsakomas.

Receptu dalijasi Dovilė Jurkėnaitė