Tortą papuoškite braškėmis ir šokoladu. Patiekite su plakta grietinėle.

Gaminimo eiga

200 g šokolado sutrupinkite gabalėliais ir ištirpinkite ant nelabai karštos vandens vonelės. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų ir išplakite su vaniliniu cukrumi iki baltumo. Supilkite ištirpintą šokoladą, maltus migdolus, cinamoną, konjaką ir kepimo miltelius. Trynius suplakite su žiupsneliu druskos. Iš pradžių sumaišykite su šokoladine tešla trečdalį baltymų, paskui atsargiai sudėkite likusią masę.

Kepimo formą sutepkite aliejumi ir pabarstykite miltais. Supilkite tešlą į formą ir kepkite 175 laipsnių temperatūroje 45-50 min.

Išimkite iš formos ir atvėsinkite. Pabarstykite kakava ir cukraus pudra. Šokoladą sutarkuokite, braškes supjaustykite pusiau.