Ingredientai
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Paruoškite tešlą ir 1 val. laikykite šaltai. Tada iškočiokite 5–7 mm storio lakštą ir klokite jį į sviestu pateptą kepimo formą.
2. Ant viršaus uždėkite sviestinio popieriaus ir užberkite pupelių, kad jos prislėgtų tešlą ir lakštas iškeptų lygus. Kepkite 200 oC temperatūros orkaitėje.
3. Varškę ir braškes pertrinkite per tinklelį ir sumaišykite su cukrumi, jogurtu ir ištirpinta želatina. Šią masę supilkite ant iškepto ir atvėsinto kepimo formoje esančio lakšto. Pyragą 1 val. laikykite šaltai.
4. Tada jo viršų apdėkite braškių griežinėliais ir užpilkite pradėjusia stingti braškių žele. Padėkite šaltai bent 2 valandoms. Sustingusį pyragą išimkite iš formos ir patiekite.