Ingredientai
Gaminimo eiga
Pirmiausiai supjausčiau jautienos nugarinę plonomis juostelėmis. Tos, kurios buvo per didelės, dar kartą perpjoviau pusiau. Ant išmirkusių vandenyje iešmelių suvėriau pjaustytus mėsos gabaliukus.
Paruošiau mėsos marinatą: sumaišiau sezamų aliejų, sojų padažą, medų, citrinų sultis, pipirus ir smulkintus česnakus su kapotomis kalendromis. Šiuo marinatu užpyliau mėsą suvertą ant iešmelių ir marinavau apie valandą.
Šparagus plonai nulupau, nupjausčiau jų galiukus ir suvėriau dantų krapštukais po keturis, kad būtų lengviau vartyti kepant. Taip paruoštus šparagus užpyliau sumaišytu sezamų aliejumi su sojos padažu bei apibarsčiau pipirais.
Tokiu pačiu marinatu užpyliau ir švarius svogūnų laiškus. Daržoves marinavau apie pusvalandį.
Ant tiesioginės ugnies, t.y. virš įkaitusių žarijų jautienos vėrinukus kepiau po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Panašiai kepė ir daržovės, kurias kelis kartus bekepant apverčiau. Kepdama vėrinukus ir daržoves juos apibarsčiau sezamo sėklomis.