Ingredientai
Gaminimo eiga
Nuplaukite bulves, sudėkite į puodą, apiberkite druska. Užpilkite verdančiu vandeniu, kad vos apsemtų bulves ir virkite 8 min. paskui nukoškite bulves ir palikite atvėsti.
Išpjaukite kopūstų kotelius, lapus supjaustykite plonais šiaudeliais. Suberkite juos į verdantį vandenį, 2 min. pavirkite, paskui nukoškite.
Kai bulvės atvės, nulupkite, tada sutarkuokite stambia tarka. Užberkite druskos, šviežiai maltų pipirų, sudėkite tarkuotą sūrį, kopūstus, dviem šakutėmis išmaišykite.
Suformuokite iš tešlos kelis 7,5 cm skersmens, 1 cm storio papločius. Jei norite, galite juos pasiruošti iš anksto, šaldytuve jie gali pabūti iki 6 val.
Apibarstykite papločius miltais. Išlydykite sviestą su aliejumi, aptepkite šiuo mišiniu papločius ir sudėkite į kepimo skardą.
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kepkite papločius 15 min., paskui apverskite ir kepkite dar 10 min.