Ingredientai
Sluoksniuota tešla
1 pakelis
Rokforo sūris smulkintas
1 stiklinė
Graikiniai riešutai
3 šaukštas
Miltų
1 šaukštelis
Vandens
3 šaukštas
Cukraus pudra
1 šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Sumaišykite sūrius, alyvuoges, riešutus, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite.
Trapią tešlą supjaustykite kvadratėliais, ant kiekvieno uždėkite po šaukštą pasiruošto įdaro.
Tada sušlapinkite ir užspauskite kiekvieno pyragėlio kraštus ir užsukite.
Sudėkite pyragėlius į miltais pabarstytą kepimo skardą. Aptepkite juos išplaktu kiaušiniu.
Kepkite 15 – 20 min., kol paskrus. Jei norite, apibarstykite cukraus pudra.