Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
1 kg
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
3 skiltelė
Natūralios pomidorų pastos
100 ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm dydžio kubeliais. Svogūną supjaustykite skiltelėmis, morkas - kubeliais. Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek
pakepkite.
Pagardinkite troškinį prieskoniais ir druska. Sudėkite į keturias dalis perpjautą kopūstą ir užpilkite pomidorų pasta.
Pabarstykite druska. Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 2–2,5 val., kol ji taps minkšta. Patiekite su petražolėmis ir ožkos sūriu.