Ingredientai
Vafliai (trupinti)
1.5 stiklinė
Tarkuoto sūrio (naudojo Džiugo)
1 indelis
Grietinėlės likeris
2 šaukštas
Vanilės ekstraktas
1 šaukštelis
Cukraus
1 stiklinė
Kukurūzų miltai
3 šaukštas
Vandens
3 šaukštas
Avietės
2.5 stiklinė
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Sumaišykite sutrupintus vaflius, smulkintus pekano riešutus ir sviestą. Šią masę sudėkite į išardomą kepimo formą.
Dideliame dubenyje sumaišykite minkštą sūrį, glajų, likerį ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Įmaišykite plaktą grietinėlę. Mišinį įdėkite į šaldytuvą.
Puode sumaišykite cukrų ir kukurūzų miltus, įpilkite vandens ir įberkite 1,5 stiklinės aviečių. Kai užvirs, 2 min. pakaitinkite maišydami. Supilkite į dubenį, atvėsinkite ir įdėkite šaldytuvą.
Uždėkite viršutinį sluoksnį ant pagrindo, papuoškite likusiomis uogomis.