Ingredientai
Miltų
400 g
Sviestas
80 g
Prinokęs bananas
3 vnt.
Cukraus
150 g
Kepimo milteliai
2 šaukštelis
Nesaldinto sojų pieno
120 ml
Vanilinio cukraus
2 šaukštas
Graikiniai riešutai
100 g
Cukraus pudra
1 šaukštas
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Sviestą ištirpinkite, suberkite cukrų su vaniliniu cukrumi ir maišykite, kol ištirps.
2. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į sviestą. Supilkite sojų pieną ir gerai išmaišykite. Pabaigoje sudėkite sutrintus bananus ir sukapotus graikinius riešutus.
3. Tešlą sukrėskite į riebalais išteptą stačiakampę kepimo formą ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje maždaug 40-50 min.
4. Atvėsusią duoną apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.