Ingredientai
Gaminimo eiga
Kopūstams nuimkite viršutinius lapus ir gūžes supjaustykite į 4 dalis. Morkas supjaustykite griežinėliais, burokėlius - nedideliais kubeliais, paprikos - juostelėmis. Petražolių ir salierų šaknis sutarkuokite, česnakus nulupkite, aitriąją papriką perpjaukite pusiau, išėmę sėklas.
Indo, kuriame raugsite kopūstus, dugną išklokite švariais kopūstų lapais. Pirmą sluoksnį dėkite kopūstų. Tada berkite morkas, burokėlius, petražoles ir salierus, česnakus, papriką ir čili. Vėl dėkite eilę kopūstų. Taip sluoksniuokite iki indo viršaus, paliekant sprindžio tarpą. Viršų kurį pridenkite kopūstų lapais ir paslėkite švariu, geriausia mediniu dangčiu.
Išvirkite marinatą, kurį atšaldžius užpilkite ant visų daržovių. Marinato turi būti bent į cm virš daržovių. Rauginkite kambario temoeratūroje 4-5 dienas, paskui išneškite į šaltą patalpą.