Ingredientai
Putpelių kiaušiniai
8 vnt.
Anties krūtinėlės
2 vnt.
Lapinės salotos
100 g
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Geltonos paprikos
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
3 šaukštas
Santa Maria garstyčių grūdeliai
1 šaukštas
Raudonojo vyno acto
1 šaukštas
Medus
1 šaukštelis
Citrinų sultys
1 šaukštas
Gaminimo eiga
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite lukštus ir sutrinkite šakute. Anties filė išvirkite, atvėsinkite iki kambario temperatūros. Avokadą nulupkite, išimkite kaulą. Išimkite iš paprikos sėkleles.
Sūrį, anties filė, avokadą ir papriką supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite, suplėšykite ir suberkite į salotų dubenį.