Mėgstamiausi svogūnų žiedai tešloje šio recepto dėka tampa dar skanesniais. Paruošiami greitai, o iš lėkščių dingsta dar greičiau. Labai tinka prie alaus/vyno.

Gaminimo eiga

1 didesnį svogūną supjaustau apie 5 mm žiedais, išimu vidurinę dalį.

Pasiruošiu tešlą: 1 kiaušinį, 5-6 šaukštus miltų, žiupsnelį druskos, žiupsnelį ciberžolės šakute išsuku iki vienalytės masės. Jei tešla per tiršta, skiedžiu šlakeliu pieno ar vandens. Atskirame indelyje stiklinio butelio pagalba iki smulkių dalelių sutraiškau 1 saują bulvinių čipsų.

Keptuvėje įkaitinu nedidelį kiekį aliejaus. Svogūno žiedus pamirkau tešloje, tuomet išvolioju čipsų trupiniuose ir iki aukso spalvos iš abiejų pusių apkepu.

Tiekiu karštus su majoneziniais padažais.