Ingredientai
Ryžių makaronai
1 pakelis
Krevečių
400 g
Aliejaus
3 šaukštas
Kiaušiniai
2 vnt.
Žemės riešutai
70 g
SANTA MARIA PHAD THAI WOK padažas
1 pakelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Išvirkite ryžių makaronus, laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.
2. Pakepkite kopūstą aliejuje, kiniškoje arba paprastoje keptuvėje.
3. Supilkite išplaktus kiaušinius ir lėtai išmaišykite.
4. Sudėkite į keptuvę ryžių makaronus ir žemės riešutus.
5. Supilkite PHAD THAI WOK padažą ir krevetes. Pakaitinkite ir iškart patiekite.
Apibarstykite šviežiai susmulkintomis aitriosiomis paprikomis, jei norite kuo aštriau.
Papuoškite smulkintomis kalendromis ir žaliųjų citrinų gabalėliais.